Noordwolde-Zuid

Zonnebloemen

We zijn bij de meeste huizen in Noordwolde-zuid langs geweest om de enquête op te halen. We hebben hele leuke en bruikbare reacties terug gekregen. Waarvoor dank. Op 7 juni word de uitslag besproken op de openbare vergadering waarvoor u bent uitgenodigd. We krijgen al leuke reacties op de zonnebloemactie. Geef je op als je nog mee wil doen bij: thea@noordwolde-zuid.nl Doe je mee met kinderen of kleinkinderen geef hun namen dan even door. Heb je ons gemist en wil je alsnog meedoen met de zonnebloemactie ook dan even een berichtje naar thea@noordwolde-zuid.nl en dan brengen we nog een zakje langs. Succes en we hopen mooie zonnebloemen te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: