Noordwolde-Zuid

Hulp gezocht voor Oekraïnense vluchtelingen!

Sinds kort verblijven 7 Oekraïense vluchtelingen in De Kosterije, nabij de protestantse kerk, in Noordwolde. Het is één familie: Victoria (39), Levan (25), Giorgi (56), Marina (59), Viktor (16), Miroslava (10), Maxim (3).

 

Wij zoeken enige vrijwilligers die laagdrempelig contact met deze vluchtelingen willen onderhouden, eventueel iets met hen willen ondernemen en hen zo nodig een keer met de auto ergens naartoe kunnen brengen (gemeentehuis, ziekenhuis etc.) Onze grootste zorg is dat zij op termijn zullen vereenzamen en zich gaan vervelen. Niemand weet immers hoelang zij hier zullen blijven (zij komen uit Donetsk, het oosten van Oekraïne). Wie zich geroepen voelt om deze mensen een aangename tijd in Noordwolde te geven, kan zich melden bij Alco Meesters (tel. 476869 of anders: acmeesters@hetnet.nl) om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: